• Hangverseny- és kiállítóterem
 • 8900 Zalaegerszeg, Ady Endre u. 14.
 • Nyitva tartás:
  kedd-péntek: 10.00 – 18.00
  szombat: 10.00 – 16.00
  vasárnap, hétfő zárva
 • Telefon számaink: +36 92 599337, +36 92 599338
 • Balázs János zongoraestje - Cziffra György emlékhangverseny Kiemelt szponzor MVM Előadás kezdete: 2023.03.31. 19:00 Helyszín: Hangverseny- és kiállítóterem
  1
  Jegyvásárlás

  Tisztelt Látogató!

  Jegy váslárláshoz adja meg nevét, címét, email címét és telefonszámát! A cím adatra a számla kiállítás miatt van szükségünk.

  Adja meg adószámát, ha a számlát egy cég nevére kéri!

  Amennyiben a jegyvásárláshoz Egerszeg Kártyát vesz igénybe, kérjük adja meg kártyájának adatait is! Előadásonként egy Egerszeg Kártyával csak egy kedvezményes jegyet vásárolhat! Az Egerszeg Kártyáját belépésor be kell majd mutatnia, ezért kérjük hozza magával!

  Webáruházunk részére az OTP Mobil Kft. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az SimplePay fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül az OTP Mbil Kft által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Társaásgunk az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

  A műsorhoz jó szórakozást kívánunk!

   

  Jegyvásárlás

  Ön eddig széket jelölt ki foglalásra!

  Kérjük jelölje ki a [+] gombok megnyomásával, hogy melyik jegytípusból hány darabot szeretne vásárolni!

  Összesen:
  Felnőtt jegy:
  Felnőtt jegy Egerszeg Kártyával:

  Kérjük adja meg adatait!