• ART MOZI
 • 8900 Zalaegerszeg, Széchenyi tér 4-6.
 • Nyitva tartás: minden nap 15 - 20 óráig
 • Pénztárunk telefonszáma: +36 20 260 2794
 • Krokodili Lyle, Lyle, Crocodile magyarul beszélő, amerikai animációs kalandfilm, vígjáték A műsorszám megtekintése 6 éven aluliak számára nem ajánlott. Előadás kezdete: 2022.12.24. 12:30 Helyszín: Art Mozi - Stúdió terem
  1
  Jegyvásárlás

  Tisztelt Látogató!

  Jegy váslárláshoz adja meg nevét, címét, email címét és telefonszámát! A cím adatra a számla kiállítás miatt van szükségünk.

  Adja meg adószámát, ha a számlát egy cég nevére kéri!

  Amennyiben a jegyvásárláshoz Egerszeg Kártyát vesz igénybe, kérjük adja meg kártyájának adatait is! Előadásonként egy Egerszeg Kártyával csak egy kedvezményes jegyet vásárolhat! Az Egerszeg Kártyáját belépésor be kell majd mutatnia, ezért kérjük hozza magával!

  Webáruházunk részére az OTP Mobil Kft. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az SimplePay fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül az OTP Mbil Kft által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Társaásgunk az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

  A műsorhoz jó szórakozást kívánunk!

   

  Jegyvásárlás

  Ön eddig széket jelölt ki foglalásra!

  Összesen:
  Kedvezményes jegy:  

  Kérjük adja meg adatait!