• ART MOZI
 • 8900 Zalaegerszeg, Széchenyi tér 4-6.
 • Nyitva tartás: minden nap 15 - 20 óráig
 • Pénztárunk telefonszáma: +36 20 260 2794
 • Az oroszlánkirály The Lion King magyarul beszélő, amerikai családi kalandfilm A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott. Előadás kezdete: 2019.07.21. 16:15 Ebben a teremben lesz a vetítés: Art Mozi - Stúdió terem
  1
  Jegyvásárlás

  Tisztelt Látogató!

  Jegy váslárláshoz adja meg nevét, címét, email címét és telefonszámát! A cím adatra a számla kiállítás miatt van szükségünk.

  Amennyiben a jegyvásárláshoz Egerszeg Kártyát vesz igénybe, kérjük adja meg kártyájának adatait is! Előadásonként egy Egerszeg Kártyával csak egy kedvezményes jegyet vásárolhat! Az Egerszeg Kártyáját belépésor be kell majd mutatnia, ezért kérjük hozza magával!

  Webáruházunk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

  Az OTP Bank Nyrt részletes tájékoztatását a fizetésről az alábbi linken elolvashatja!

  www.otpbank.hu

  06 1/20/30/70 366 6666 06 40 366 666

  Köszönjük, hogy bennünket választott!

   

  Jegyvásárlás

  Ön eddig széket jelölt ki foglalásra!

  Kérjük jelölje ki a [+] gombok megnyomásával, hogy melyik jegytípusból hány darabot szeretne vásárolni!

  Összesen:
  Felnőtt jegy:
  Felnőtt jegy Egerszeg kártyával:
  Kedvezményes jegy:

  Kérjük adja meg adatait!